Senast uppdaterad 2011-08-07 13:13

Vill du veta mer om Silken Windhounds?

Det bästa och säkraste ställena att lära mer om rasen Silken Windhounds är att gå med på minst en av de många diskussionslistor som finns på Yahoo Groups.

Är du dessutom ägare till en Silken Windhound så är du automatiskt ambassadör för en väldigt ovanlig ras och kommer att få frågor om rasen titt som tätt. Då är det väsentligt att du fått så mycket fakta som möjligt och kan ge korrekt information och inte bara komma med gissningarFoot in mouth

Den största är den amerikanska/internationella listan Windhounds. Åtskilliga hundra medlemmar och tidvis en s k "high volume list" med många inlägg varje dag. Hundratals per dag faktiskt, när diskussionerna svallar :-)

Den europeiska listan är betydligt mindre i antal deltagare och det kommer inte inlägg varje dag.

Den svenska listan är relativt blygsam och tystlåten av sig men de flesta svenska Silkenägare är där och kan svara på alla dina frågor.

För alla listorna gäller att dom är "invite only" och nya medlemmar måste godkännas av en moderator. Lämna därför ett kort meddelande om vem du är och varför du vill gå med på listan när registrerar dig så att inte moderator tror att du är en SPAM bot Tongue out

Skicka ett mail till Susann Stjernborg om du vill gå med på någon av listorna.

Välkommen att Gilla sidan och göra kommentarer lite längre ner på sidan!